Horeca Advies en Administratie

Horecava 2013 advies en administratie

Food and Finance horeca advies en administratie was vandaag aanwezig op de Horecava 2013. Het was weer een feest om hierbij aanwezig te zijn; wat een geweldige branche om je in te kunnen bewegen!  Vele ondernemers waren weer op zoek naar net die details (die producten) die het verschil kunnen uitmaken tussen een goed horecabedrijf en het beste horecabedrijf in hun klasse.

Ook op het gebied van administratie en andere specialistische dienstverlening waren er voldoende aanbieders aanwezig. Deze bedrijven kunnen u als horeca ondernemer veel werk uit handen nemen. Een kleine greep uit de vele ontmoetingen:

Allereerst was daar Pitch Communicatie & PR  Dit is hét PR-bureau voor hospitality, food and lifestyle. Pitch PR adviseert over corporate communicatie en public relations. Het voordeel van Pitch is dat zij de wereld van hotels, restaurants en café’s kennen en zij u hierin optimaal kunnen adviseren. Eén van de weinige bureau’s, die zich richten op  de markt van gastvrijheid. Aanrader dus!

Dan was daar Kolibrie Horeca Payrolling, de payroll specialist voor de horeca en marktleider in Nederland. Zijn nemen niet alleen uw loonadministratie uit handen, maar dragen ook het personeels-risico voor u. Uw verzorgt de werving en selectie, maar uw medewerker treedt in dienst bij Kolibrie. In deze voor u wellicht onzekere tijd met fluctuerende omzetten kan dit voor u zeker een voordeel betekenen door een stuk risico-spreiding.

Eind vorig jaar ontvingen ze al de Innovation Award ‘Services’ tijdens de Horeca Expo in Gent: POSiOS, Een Gentse onderneming, die de Nederlandse markt wil veroveren. Dit d.m.v. een innovatief product genaamd “Restaurant Butler”. Dit vormt een  iPAD/iPod/iPhone om tot een mobiel kassasysteem voor restaurants en bars. Het beantwoordt aan alle vereisten om uw restaurant administratie te kunnen beheren en uw gasten te bedienen.

Indien u morgen nog de horecava bezoekt zijn bovenstaande ondernemingen zeker een bezoek waard!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *